• darkblurbg

Heeft u een zoekopdracht, uw ideale import auto al gezien of hulp nodig bij het importeren van een nieuwe of jong-gebruikte auto? 
Voor particulieren, zakelijke klanten, leasemaatschappijen en autobedrijven verzorgen wij het complete import traject; het zoeken en vinden van uw gewenste auto, het bemiddelen en begeleiden van de aankoop, het transport, de RDW keuring en de BPM-afdracht. Wij bieden tal van diverse mogelijkheden voor het importeren van auto's. 

De voordelen van het (laten) importeren van een auto uit het buitenland:

  1. Besparing op uw aanschaf. Dit kan oplopen tot wel 25% korting ten opzichte van Nederlandse verkoopprijzen.
  2. Groter, wereldwijd, zoekgebied van auto's met aantoonbare lage kilometerstanden.
  3. Technisch goed onderhouden auto's, conform de fabrieksnormen
  4. Completer uitrusting niveau van de auto, doorgaans zijn de auto’s luxer uitgerust.
  5. De fabrieksgarantie op auto's (uit Duitsland) is Mondiaal, dus ook in Nederland geldig.
  6. Transport over de hele wereld; wij brengen/leveren uw auto op ieder gewenste locatie.
  7. Bespaar op de BPM kosten. Uiteraard conform de Nederlandse wetgeving.
  8. Noordelijke nuchterheid in een mondiale omgeving; eerlijk, transparant en persoonlijk contact.

Dus heeft u een mooie auto gezien of reeds gekocht, wij regelen alles en brengen de auto naar u toe! Heeft u zelf nog een auto die wilt verkopen? Geen enkel probleem, wij ruilen uw auto graag in.

Ook in het buitenland zijn niet alle auto’s in de correcte staat zoals ze worden omschreven op het internet. Door onze jaren lange ervaring weten wij waar we op te letten en hoe wij de auto’s wereldwijd moeten importeren. Laat ons u helpen, wij staan u graag te woord in een persoonlijk gesprek. U kunt telefonisch contact met ons opnemen of een e-mail sturen naar info@mondialautomotive.nl.

BPM besparen

Iedere auto kent op basis van leeftijd, CO2-uitstoot en uitrustingsniveau een ander (rest) BPM-bedrag. Om u niet teveel BPM te laten betalen bereken wij voor u de meest gunstige BPM. Zo bespaart u nog eens extra op uw gewenste auto uit het buitenland.