Een Land Rover importeren uit Europa?

Mondial Automotive regelt het voor u.

Marko

In tien minuten weten of een Land Rover importeren iets voor u is?

Marko praat of appt graag met u verder om uw wensen te bespreken.

Zoek in ruim 200.000 auto's.
Bij importeren is de aanschafwaarde tot wel 25% lager.
Selectie van de meest aantrekkelijke merken en modellen.

Start met zoeken naar uw nieuwe auto

Autoaanvraag - home | Dropdown
  • Zoek in ruim 200.000 auto’s
  • Getoonde prijs is inclusief importkosten, transport & 6 maanden garantie
  • Selectie van de meest aantrekkelijke merken en modellen voor import

Mondial Automotive: Uw partner in import

Samen hebben we meer dan 70 jaar ervaring in de autobranche en importeerden we meer dan 500 auto’s voor onze tevreden klanten.

We werken uitsluitend met premium merkdealers in Duitsland en zijn we partner van 5 leasemaatschappijen in (Noord) Nederland.

We bieden de mogelijkheid om import te combineren met zakelijke autolease via ons zusterbedrijf PIM Lease.

We hechten waarde aan een persoonlijke benadering, ondernemerschap plezier tijdens het hele proces.

Over Mondial Automotive

In 2016 startte Marko met Mondial Automotive Group. In twee jaar tijd groeide dit explosief, waardoor er al snel versterking kwam in de vorm van Patrick en Gerke. Eind 2018 kwam ook Gerben hierbij. Met z’n vieren vertegenwoordigen ze zo’n zeventig jaar ervaring in de automotive branche. Mondial Automotive groeit ondertussen door en daarmee worden de jongensdromen van zowel klanten als van de mannen waargemaakt.

Een Land Rover importeren

Land Rover staat bekend om zijn luxe performance SUV’s die naar eigen zeggen geschikt worden bevonden voor zowel rotsachtige bergpaden als elegante winkelstraten. De lijnen van dak- taille- en dorpel maken het design onmiskenbaar en authentiek voor alle Land Rover modellen.

Jaarlijks worden er heel wat Landrovers uit Europa geïmporteerd. Het aanbod is over het algemeen groter en de uitvoeringen over het algemeen vaak luxer dan in Nederland. Ondanks dat Landrover geen Duits merk ik, worden verreweg de meeste auto’s uit Duitsland geïmporteerd. De aantallen zijn in vergelijking met de Duitse merken wel een stuk minder, desondanks kan er ook op Landrover’s een flink bespaard worden, met name in het hogere segment.

Naast het importeren van een Land Rover uit Duitsland, importeren we ook regelmatig Landrovers uit Zwitserland, Oostenrijk en Zweden.

Ons aanbod Landrovers met een all-in prijs

Bij Mondial Automotive speuren we graag naar een jong gebruikte Land Rover uit Duitsland. Dus heeft u een bepaalde uitvoering of kleur in uw hoofd, dan gaan wij er alles aan doen om deze tegen een gunstig tarief te vinden. Om alvast een idee te krijgen van het aanbod, kunt u zelf ook zoeken via de zoekmodule op onze website. Alle prijzen die hier getoond worden, zijn inclusief BPM, importkosten en 6 maanden garantie. Wilt u weten wat er bij onze service is inbegrepen, klikt u dan hier.

Welke Land Rover wilt u importeren?

Voor onze klanten importeren wij de volgende modellen: Land Rover Freelander, Land Rover Discovery serie I, Land Rover Discovery serie II, Land Rover Discovery 3, Land Rover Discovery LR3, Land Rover Discovery 4, Land Rover Discovery LR4, Land Rover Discovery Sport, Land Rover Defender, Range Rover, Range Rover Velar, Range Rover Evoque, Range Rover Sport.

Vraag direct een offerte aan

Laat hier uw gegevens achter en vraag daarmee direct een offerte aan. Uiterlijk binnen 24 uur nemen we contact met u op.

Geen zorgen, dit is 100% vrijblijvend.

Polis aanvragen
Wilt u de auto zakelijk of privé aanschaffen? *
© Mondial Automotive Group B.V. 2021