Een Audi importeren uit Duitsland?

Mondial Automotive regelt het voor u.

Marko

In tien minuten weten of een Audi importeren iets voor u is?

Marko praat of appt graag met u verder om uw wensen te bespreken.

Zoek in ruim 200.000 auto's
Bij importeren is de aanschafwaarde tot wel 25% lager
Selectie van de meest aantrekkelijke merken en modellen

Start met zoeken naar uw nieuwe auto

Autoaanvraag - home | Dropdown
  • Zoek in ruim 200.000 auto’s
  • Getoonde prijs is inclusief importkosten, transport & 6 maanden garantie
  • Selectie van de meest aantrekkelijke merken en modellen voor import

Mondial Automotive: Uw partner in import

Samen hebben we meer dan 70 jaar ervaring in de autobranche en importeerden we meer dan 500 auto’s voor onze tevreden klanten.

We werken uitsluitend met premium merkdealers in Duitsland en zijn we partner van 5 leasemaatschappijen in (Noord) Nederland.

We bieden de mogelijkheid om import te combineren met zakelijke autolease via ons zusterbedrijf PIM Lease.

We hechten waarde aan een persoonlijke benadering, ondernemerschap plezier tijdens het hele proces.

Over Mondial Automotive

In 2016 startte Marko met Mondial Automotive Group. In twee jaar tijd groeide dit explosief, waardoor er al snel versterking kwam in de vorm van Patrick en Gerke. Eind 2018 kwam ook Gerben hierbij. Met z’n vieren vertegenwoordigen ze zo’n zeventig jaar ervaring in de automotive branche. Mondial Automotive groeit ondertussen door en daarmee worden de jongensdromen van zowel klanten als van de mannen waargemaakt.

Een Audi importeren uit Duitsland

Duitsland is bij uitstek een Audi land. Niet alleen het aanbod van Audi’s in Duitsland is groot, het kan daarnaast ook een grote besparing opleveren. Als nationale trots van de Duitsers merk je dat de Audi’s in Duitsland over het algemeen ook beter uitgerust en goed onderhouden zijn. In het aanbod zijn ook veel Audi’s te vinden met een lage kilometerstand. Een jong gebruikte Audi importeren is niet alleen voordelig, maar wordt ook volop aangeboden. Daarmee is het importeren van een Audi uit Duitsland erg aantrekkelijk.

Ons aanbod Audi’s uit Duitsland met all-in prijs

Bij Mondial Automotive zijn we gespecialiseerd in het speuren naar jong gebruikte Audi’s uit Duitsland. Juist als u een bepaalde optie, kleur of uitrusting op uw wensenlijstje heeft staan, gaan wij met plezier aan de slag. Via onze zoekmodule kunt u zelf ook zoeken in het aanbod. De getoonde prijzen zijn inclusief BPM, importkosten en 6 maanden garantie. Wilt u precies weten wat er bij onze service is inbegrepen, klikt u dan hier.

Welke Audi wilt u importeren?

Voor onze klanten importeren wij de volgende modellen: Audi A1, Audi RS1, Audi A2, Audi A3, Audi S3, Audi RS3, Audi A4, Audi S4, Audi RS4, Audi A5, Audi S5, Audi RS5, Audi A6, Audi S6, Audi RS6, Audi A7, Audi S7, Audi RS7, Audi A8, Audi S8, Audi Q3, Audi Q5, Audi RS Q5, Audi Q7, Audi Q7 V12, Audi TT, Audi TTS, Audi TT RS, Audi R8.

Mogelijke uitvoeringen zijn: Attraction, Ambition, Ambiente, Avant, Allroad, Coupé, Cabriolet, Quattro, S edition, Proline, Proline S, S-line interieur, S-line exterieur, , Limousine, Sportback, Roadster.

Vraag direct een offerte aan

Laat hier uw gegevens achter en vraag daarmee direct een offerte aan. Uiterlijk binnen 24 uur nemen we contact met u op.

Geen zorgen, dit is 100% vrijblijvend.

Polis aanvragen
Wilt u de auto zakelijk of privé aanschaffen? *
© Mondial Automotive Group B.V. 2021