Een Volvo importeren uit Zweden?

Mondial Automotive regelt het voor u.

Marko

In tien minuten weten of een Volvo importeren iets voor u is?

Marko praat of appt graag met u verder om uw wensen te bespreken.

Zoek in ruim 200.000 auto's.
Bij importeren is de aanschafwaarde tot wel 25% lager.
Selectie van de meest aantrekkelijke merken en modellen.

Start met zoeken naar uw nieuwe auto

Autoaanvraag - home | Dropdown
  • Zoek in ruim 200.000 auto’s
  • Getoonde prijs is inclusief importkosten, transport & 6 maanden garantie
  • Selectie van de meest aantrekkelijke merken en modellen voor import

Mondial Automotive: Uw partner in import

Samen hebben we meer dan 70 jaar ervaring in de autobranche en importeerden we meer dan 500 auto’s voor onze tevreden klanten.

We werken uitsluitend met premium merkdealers in Duitsland en zijn we partner van 5 leasemaatschappijen in (Noord) Nederland.

We bieden de mogelijkheid om import te combineren met zakelijke autolease via ons zusterbedrijf PIM Lease.

We hechten waarde aan een persoonlijke benadering, ondernemerschap plezier tijdens het hele proces.

Over Mondial Automotive

In 2016 startte Marko met Mondial Automotive Group. In twee jaar tijd groeide dit explosief, waardoor er al snel versterking kwam in de vorm van Patrick en Gerke. Eind 2018 kwam ook Gerben hierbij. Met z’n vieren vertegenwoordigen ze zo’n zeventig jaar ervaring in de automotive branche. Mondial Automotive groeit ondertussen door en daarmee worden de jongensdromen van zowel klanten als van de mannen waargemaakt.

Een Volvo importeren

Een Volvo is elegant, krachtig en veilig en steeds meer mensen verkiezen een Volvo boven andere auto merken. Volvo is hét merk uit Zweden en wordt ook voor import steeds populairder. Dat is niet zo gek, gebruikte Volvo’s uit Zweden zijn vaak goedkoper dan dan wanneer je deze in Nederland koopt. Daarnaast zijn ze al gewend aan de strenge Zweedse winters en daar dus beter op uitgerust. Ook merken we dat het importeren van een Volvo uit Duitsland steeds populairder wordt.

Jaarlijks worden er heel wat Volvo’s naar Nederland geïmporteerd. Het aanbod in het buitenland is meestal groter en de uitvoeringen vaak luxer. Ondanks dat Volvo geen Duits merk ik, worden ze ook vaak uit Duitsland geïmporteerd. De aantallen zijn in vergelijking met de Duitse merken wel een stuk minder, desondanks kan er ook op Volvo’s flink bespaard worden.

Naast het importeren van een Volvo uit Zweden, importeren we ook regelmatig Volvo’s uit Zwitserland, Oostenrijk en Duitsland.

Ons aanbod Volvo’s met een all-in prijs

Bij Mondial Automotive speuren we graag naar een jong gebruikte Volvo uit Europa. Dus heeft u een bepaalde uitvoering of kleur in uw hoofd, dan gaan wij er alles aan doen om deze tegen een gunstig tarief te vinden. Om alvast een idee te krijgen van het aanbod, kunt u zelf ook zoeken via de zoekmodule op onze website. Alle prijzen die hier getoond worden, zijn inclusief BPM, importkosten en 6 maanden garantie. Wilt u weten wat er bij onze service is inbegrepen, klikt u dan hier.

Welke Volvo wilt u importeren?

Voor onze klanten importeren wij de volgende modellen: Volvo XC40, Volvo XC40 Recharge P8, Volvo XC40 Plug-In-Hybrid, Volvo XC60, Volvo XC90, Volvo XC90 Recharged, Volvo V40, Volvo V40 Cross Country, Volvo V60, Volvo V60 Cross Country, Volvo V90, Volvo V90 Cross Country, Volvo S60, Volvo S90.

Vraag direct een offerte aan

Laat hier uw gegevens achter en vraag daarmee direct een offerte aan. Uiterlijk binnen 24 uur nemen we contact met u op.

Geen zorgen, dit is 100% vrijblijvend.

Polis aanvragen
Wilt u de auto zakelijk of privé aanschaffen? *
© Mondial Automotive Group B.V. 2021