Volvo importeren

Een Volvo importeren uit het buitenland?

In tien minuten weten of een Audi importeren iets voor u is? Marko praat of appt graag met u verder om uw wensen te bespreken.

Mondial Automotive: Uw partner in import

Samen hebben we meer dan 70 jaar ervaring in de autobranche en importeerden we meer dan 500 auto’s voor onze tevreden klanten.

We werken uitsluitend met premium merkdealers in Duitsland en zijn we partner van 5 leasemaatschappijen in (Noord) Nederland.

We bieden de mogelijkheid om import te combineren met zakelijke autolease via ons zusterbedrijf PIM Lease.

We hechten waarde aan een persoonlijke benadering, ondernemerschap plezier tijdens het hele proces.

Een Volvo importeren uit het buitenland

Als echt Zweeds merk is Volvo een zeer populaire auto in Zweden. Het aanbod is groot, de uitvoeringen over het algemeen vaak luxer dan in Nederland. Maar ook in Duitsland zijn relatief veel jong gebruikte Volvo’s te vinden. Dat is mooi, want zo wordt het nóg aantrekkelijker om een Volvo uit het buitenland te importeren. Of uw auto nu uit Zweden, Zwitserland of uit Duitsland moet komen, wij gaan altijd op zoek naar de oplossing die het best past bij uw wensen.

Ons aanbod Volvo’s uit het buitenland met all-in prijs

Bij Mondial Automotive speuren we graag naar jong gebruikte Volvo’s uit het buitenland. Dus heeft u een bepaalde uitvoering of kleur in uw hoofd, dan gaan wij er alles aan doen om deze tegen een gunstig tarief te vinden. Om alvast een idee te krijgen van het aanbod, kunt u zelf ook zoeken via de zoekmodule op onze website. Alle prijzen die hier getoond worden, zijn inclusief BPM, importkosten en 6 maanden garantie. Wilt u weten wat er bij onze service is inbegrepen, klikt u dan hier.

Welke Volvo wilt u importeren?

Voor onze klanten importeren wij de volgende modellen: Volvo C30, Volvo C70, Volvo S60, Volvo V60, Volvo S80, , Volvo V40, Volvo V70, Volvo V90, Volvo XC60, Volvo XC70, Volvo XC90.

Vraag direct een offerte aan

Door hier uw gegevens achter te laten vraagt u een offerte aan. De offerteaanvraag is 100% vrijblijvend.

We nemen uiterlijk de volgende dag contact met u op.

 

Offerte aanvragen - via pagina
Wilt u de auto zakelijk of privé aanschaffen? *