Een BMW importeren uit Duitsland?

Mondial Automotive regelt het voor u.

Marko

In tien minuten weten of een BMW importeren iets voor u is?

Marko praat of appt graag met u verder om uw wensen te bespreken.

Zoek in ruim 200.000 auto's.
Bij importeren is de aanschafwaarde tot wel 25% lager.
Selectie van de meest aantrekkelijke merken en modellen.

Start met zoeken naar uw nieuwe auto

Autoaanvraag - home | Dropdown
  • Zoek in ruim 200.000 auto’s
  • Getoonde prijs is inclusief importkosten, transport & 6 maanden garantie
  • Selectie van de meest aantrekkelijke merken en modellen voor import

Mondial Automotive: Uw partner in import

Samen hebben we meer dan 70 jaar ervaring in de autobranche en importeerden we meer dan 500 auto’s voor onze tevreden klanten.

We werken uitsluitend met premium merkdealers in Duitsland en zijn we partner van 5 leasemaatschappijen in (Noord) Nederland.

We bieden de mogelijkheid om import te combineren met zakelijke autolease via ons zusterbedrijf PIM Lease.

We hechten waarde aan een persoonlijke benadering, ondernemerschap plezier tijdens het hele proces.

Over Mondial Automotive

In 2016 startte Marko met Mondial Automotive Group. In twee jaar tijd groeide dit explosief, waardoor er al snel versterking kwam in de vorm van Patrick en Gerke. Eind 2018 kwam ook Gerben hierbij. Met z’n vieren vertegenwoordigen ze zo’n zeventig jaar ervaring in de automotive branche. Mondial Automotive groeit ondertussen door en daarmee worden de jongensdromen van zowel klanten als van de mannen waargemaakt.

Een BMW importeren uit Duitsland

Als echt Duits merk is BMW een zeer populaire auto in Duitsland. Het aanbod is groot, de uitvoeringen over het algemeen vaak luxer dan in Nederland. In Duitsland zijn relatief veel jong gebruikte BMW’s te vinden. Dat geeft niks, want zo wordt het nóg aantrekkelijker om een BMW uit Duitsland te importeren. Bovendien staan ze in Duitsland bekend om het goede onderhoud van de auto’s, wat in dit geval ook gunstig is op het moment dat u overweegt een auto uit Duitsland te importeren.

Ons aanbod BMW’s uit Duitsland met all-in prijs

Bij Mondial Automotive speuren we graag naar jong gebruikte BMW’s uit Duitsland. Du heeft u een bepaalde uitvoering of kleur in uw hoofd, dan gaan wij er alles aan doen om deze tegen een gunstig tarief te vinden. Om alvast een idee te krijgen van het aanbod, kunt u zelf ook zoeken via de zoekmodule op onze website. Alle prijzen die hier getoond worden, zijn inclusief BPM, importkosten en 6 maanden garantie. Wilt u weten wat er bij onze service is inbegrepen, klikt u dan hier.

Welke BMW wilt u importeren?

Voor onze klanten importeren wij de volgende modellen: 1 Serie, 1 Serie Hatchback, 2 Serie Active Tourer, 2 Serie Cabrio, 2 Serie Coupé, 2 Serie Gran Coupé, 2 Serie Gran Tourer, 3 Serie, 3 Serie Gran Turismo, 3 Serie Touring, 4 Serie Cabrio, 4 Serie Coupe, 4 Serie Grand Coupe, 5 Serie, 5 Serie Touring, 6 Serie Gran Turismo, 7 Serie, 8 Serie, 8 Serie Cabrio, 8 Serie Gran Coupe, i3, i8, i8 Roadster, X1, X2, X3, X4, X5, X6, X7, Z4.

Vraag direct een offerte aan

Laat hier uw gegevens achter en vraag daarmee direct een offerte aan. Uiterlijk binnen 24 uur nemen we contact met u op.

Geen zorgen, dit is 100% vrijblijvend.

Polis aanvragen
Wilt u de auto zakelijk of privé aanschaffen? *
© Mondial Automotive Group B.V. 2021