Een Mercedes importeren uit Duitsland?

Mondial Automotive regelt het voor u.

Marko

In tien minuten weten of een Mercedes importeren iets voor u is?

Marko praat of appt graag met u verder om uw wensen te bespreken.

Zoek in ruim 200.000 auto's.
Bij importeren kan de aanschafwaarde tot wel 25% lager zijn.
Selectie van de meeste aantrekkelijke merken en modellen.

Start met zoeken naar uw nieuwe auto

Autoaanvraag - home | Dropdown
  • Zoek in ruim 200.000 auto’s
  • Getoonde prijs is inclusief importkosten, transport & 6 maanden garantie
  • Selectie van de meest aantrekkelijke merken en modellen voor import

Mondial Automotive: Uw partner in import

Samen hebben we meer dan 70 jaar ervaring in de autobranche en importeerden we meer dan 500 auto’s voor onze tevreden klanten.

We werken uitsluitend met premium merkdealers in Duitsland en zijn we partner van 5 leasemaatschappijen in (Noord) Nederland.

We bieden de mogelijkheid om import te combineren met zakelijke autolease via ons zusterbedrijf PIM Lease.

We hechten waarde aan een persoonlijke benadering, ondernemerschap plezier tijdens het hele proces.

Over Mondial Automotive

In 2016 startte Marko met Mondial Automotive Group. In twee jaar tijd groeide dit explosief, waardoor er al snel versterking kwam in de vorm van Patrick en Gerke. Eind 2018 kwam ook Gerben hierbij. Met z’n vieren vertegenwoordigen ze zo’n zeventig jaar ervaring in de automotive branche. Mondial Automotive groeit ondertussen door en daarmee worden de jongensdromen van zowel klanten als van de mannen waargemaakt.

Een Mercedes importeren uit het buitenland

Het lijkt een logische stap om een jong gebruikte Mercedes uit het Duitsland te importeren. Duitsland is natuurlijk bij uitstek het land om een Mercedes vandaan te halen. Veel van onze klanten kiezen voor importeren van hun Mercedes. Dat geeft ze meer keuze en zo hebben ze een luxere uitvoering tot hun beschikking. Veelal kost dit ze niet eens meer geld; de aanschafwaarde kan tot wel 25% lager kan liggen dan in Nederland.

Waarom een jong gebruikte Mercedes?

De term ‘jong gebruikt’ is al enige tijd populair en doelt op een auto die, zoals wij het hanteren, een eerste registratie heeft niet eerder dan 2016. Het voordeel van deze groep auto’s is dat de eerste afschrijving al heeft plaatsgevonden. Hierdoor is de aanschafwaarde ten opzicht van de nieuwprijs een stuk lager. Uiteraard kijken we goed naar het onderhoud en de kilometerstand. Ook zorgen we dat deze gepoetst en gereinigd voor uw deur verschijnt. Zo voelt de auto nog steeds zo goed als nieuw. Een Mercedes importeren uit Duitsland heeft als voordeel dat er in Duitsland relatief veel jong gebruikte auto van Mercedes rondrijden. Daarmee heeft u ruim keus in het aanbod.

Welke modellen Mercedes wij importeren

Voor onze klanten importeren we de volgende modellen Mercedes: A-klasse, A-klasse Limousine, AMG GT, AMG GT 4-Door Coupe, AMG GT Roadster, B-klasse, Citan, C-klasse, C-klasse Cabrio, C-klasse Coupe, C-klasse Estate, CLA, CLS, E-klasse, E-klasse All Terrain, E-klasse Cabriolet, E-klasse Estate, EQC, G-klasse, GLA, GLB, GLC, GLC Coupe, GLE, GLE Coupe, GLS, S-klasse, S-klasse Cabriolet, S-klasse Coupe, SL, SLC.

Vraag direct een offerte aan

Laat hier uw gegevens achter en vraag daarmee direct een offerte aan. Uiterlijk binnen 24 uur nemen we contact met u op.

Geen zorgen, dit is 100% vrijblijvend.

Polis aanvragen
Wilt u de auto zakelijk of privé aanschaffen? *
© Mondial Automotive Group B.V. 2021