Het team van Mondial Automotive

Over ons

Bij Mondial Automotive zijn we gespecialiseerd in de import van jonggebruikte- en hoger segment auto’s vanuit heel Europa. Daarbij bieden onze klanten volledige service: van zoektocht tot en met financiering. Voor mensen die dit zakelijk willen doen biedt Mondial Automotive extra voordelen: we financieren de auto volledig voor en zetten alles op één factuur.

Hoe het begon

In 2016 startte Marko met Mondial Automotive Group. In twee jaar tijd groeide dit explosief, waardoor er al snel versterking kwam in de vorm van Patrick en Gerke. Eind 2018 kwam ook Gerben hierbij. Met z’n vieren vertegenwoordigen ze zo’n zeventig jaar ervaring in de automotive branche. Mondial Automotive groeit ondertussen door en daarmee worden de jongensdromen van zowel klanten als van de mannen waargemaakt.

De basis ligt in het importeren van auto’s, het plezier ligt echter bij helpen van klanten; het in kaart brengen van de wensen, de zoektocht naar de beste oplossing en de gaafste auto. Dat de import en afwikkeling hiervan goed geregeld is, is voor de klanttevredenheid en het plezier randvoorwaardelijk.

Hoe wij werken

Samen gaan we op zoek naar de die ene uitvoering, die bijzondere kleur, blauwe stiksels op de pook, verzin het maar. Meestal heeft iemand al goed voor ogen wat er moet komen. Zoeken, suggesties doen, handelen, dat is het spel wat we bij Mondial Automotive goed kunnen. De aankoop, import en levering is daar een logisch vervolg van. Bovendien willen we elke klant een leuke ervaring meegeven; De gezonde spanning van de jongensdroom en verder totale ontzorging op het importproces.

Doordat we Europa breed zoeken, vinden voor hetzelfde geld meestal een luxere auto. Dat is ons ondernemende karakter en maakt het importeren nog leuker.