Zoeken naar een auto
in het buitenland

Hier zoekt u met all-in prijzen.

Zoek in ruim 200.000 auto's.
Bij importeren kan de aanschafwaarde tot wel 25% lager zijn.
Selectie van de meest aantrekkelijke merken en modellen.

Hoe werkt het importeren van een auto

In vijf stappen vertellen we u wat er komt kijken bij het importeren van een auto uit het buitenland.

1. Zoeken, vinden en kosten berekenen
2. Controle, onderhandeling en aankoop

Wanneer we de kosten overeen zijn gekomen, starten wij de onderhandeling en stemmen we de verdere afhandeling af. WIj controleren of de auto conform fabrieksvoorschriften is onderhouden. Tevens gaan wij na wat de optische staat van de auto is. Hierbij wordt altijd navraag gedaan of de de auto een schadeverleden heeft. 

Aansluitend kunnen we na akkoord overgaan tot aanschaf. Desgewenst financieren wij de auto voor u voor, zodat u aan het eind slechts één factuur ontvangt.

3. Verzekerd transport naar Nederland

Zodra de auto gereed staat voor aflevering, plannen we het transport in. De auto zal zo snel mogelijk worden getransporteerd naar Nederland. 

4. Invoer en keuring in Nederland

Zodra de auto in Nederland aangekomen is, moet deze officieel worden ingevoerd en gekeurd bij de RDW. Wij regelen het papierwerk en zorgen dat de auto versnelt gekeurd wordt. Vervolgens doen wij aangifte bij de belastingsdienst inzake de BPM.

 Na 5-7 werkdagen verstrekt de RDW het kentekenbewijs en vragen wij de kentekenplaten aan bij een RDW-erkend bedrijf. Hierbij kiezen wij altijd voor de luxere kentekenplaten, waarbij de letters óp de platen worden gelegd. 

5. Inbouw opties, rijklaar maken en levering

Tijdens het verwerken van de invoer is er de mogelijkheid om de auto van accessoires te voorzien en rijklaar te maken. Denk hierbij aan een alarmsysteem, trekhaak, nieuwe velgen of (winter) banden. Ook kleine aanpassingen of herstelwerkzaamheden kunnen gedaan worden.

Onze totaalservice is inclusief een uitgebreide poetsbeurt en interieurreiniging, zodat u helemaal fris op weg kunt. Vervolgens leveren we de auto op locatie af.

Vraag direct een offerte aan

Door hier uw gegevens achter te laten vraagt u een offerte aan. De offerteaanvraag is 100% vrijblijvend.

We nemen uiterlijk de volgende dag contact met u op.

 

Offerte aanvragen - via pagina
Wilt u de auto zakelijk of privé aanschaffen? *